True
Филтри (Избриши)
Брз филтер
Филтри
x
Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да ја пронајдете потребната батерија?

Секоја батерија има своја ознака. За да ја пронајдете, погледнете ја ознаката на старата батерија, потоа запишете во полето "Пребарување" и ќе ја добиете листата на моделите кои одговараат.

Код на батериите за Dell

Кодот на батериите за Dell се состои од зборот TYPE-па по него следат 4 или 5 букви или броеви, како на пример Type J1KND.

Clarico-Text-Image
NRG+ Батерија за Dell Latitude E5450 E5470 E5550 E5570 / 7,6V 53 Wh
3.499,00 ден 3.499,00 ден
Напон 7.6V ; Моќност 53Wh
Компатибилни ознаки: 0WYJC2,6MT4T,79VRK,079VRK,G5M10,O79VRK,OWYJC2,WYJC2 ;
Компатибилни модели : Dell Latitude E5450,Dell Latitude E5550,Dell Latitude E5470,Dell Latitude E5570,Dell Latitude 5550,Dell Latitude 5450,Dell Latitude 5470,Dell Latitude 5570
Батерија NRG+ за Dell Latitude E7440 4GKR F38HT 7.4V 5000mAh
2.699,00 ден 2.699,00 ден
NRG+ baterija za Dell Latitude 14 7000, E7440, E7440 Touch, 34GKR, 451-BBFT, 451-BBFY, F38HT, PFXCR, T19VW
Батерија за Dell Latitude D620 D630 Precision M2300 PC764
1.800,00 ден 1.800,00 ден
Батерија за лаптоп DELL Latitude D620, Latitude D630, Latitude D631, Precision M2300
(PN) PC764, TC030, 0KD494
11.1V, 4400mAh/49Wh
Батерија Green Cell за Dell Vostro V13 V13Z V130 V131 V1300 / 11,1V 2700mAh
1.899,00 ден 1.899,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Vostro V130, Dell Vostro V13, Dell Vostro P16S, Dell Vostro P16S001, Dell Vostro P08S, Dell Vostro P08S001
Капацитет: 2700 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Dell Latitude 3340 3350 P47G / 11,1V 4400mAh
24.989.999,88 ден 24.989.999,88 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Latitude 3340,Dell Latitude P47G,Dell Latitude P47G001,Dell Latitude E3340
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Dell Vostro V131 V131R V131D / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Vostro V131R, Dell Inspiron 13z, Dell Inspiron 14z, Dell Vostro V131, Dell Vostro V131D
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Dell Latitude D531 D531N D820 D830 PP04X / 11,1V 4400mAh
2.500,00 ден 2.500,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Precision M65,Dell Latitude D820,Dell Latitude D830,Dell Precision M4300,Dell Latitude D531
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6
Батерија NRG+ за Dell Latitude E6400 E6500 Precision M2400 M4400 M4500
1.400,00 ден 1.400,00 ден
NRG+ заменска батерија за лаптоп DELL Latitude E6400 E5610, Precision M2400 M4400 M4500, 11.1V 4400mAh
Батерија NRG+ за DELL Latitude E5440 E5540 N5YH9
2.299,01 ден 2.299,01 ден
NRG+ Батерија за лаптоп Dell Latitude E5540, Dell Latitude E5440
(PN) N5YH9, VV0NF, NVWGM
11.1V, 4400mAh/49Wh
Батерија NRG+ за Dell Inspiron 1440 1500 1525 1545, X284G
1.699,00 ден 1.699,00 ден
NRG+ Батерија за лаптоп Dell Inspiron 1525, Dell Inspiron 1526, Dell Inspiron 1545, Vostro 500
(PN) X284G, 0F965N
11.1V, 4400mAh/49Wh
Батерија NRG+ за Dell Latitude E6220 E6230 E6320 E6330 E6430S
2.498,99 ден 2.498,99 ден
NRG+ Батерија за лаптоп Dell Latitude E6210, Latitude E6220, Latitude E6230, Latitude E6320, Latitude E6330, Latitude E6430s
(PN) 09K6P
11.1V 4400mAh/49Wh
Батерија NRG+ за DELL Inspiron 14-5000 M5Y1K
2.099,00 ден 2.099,00 ден
NRG+ Батерија за лаптоп DELL Inspiron 14 Series, Inspiron 14 3000 Series, Inspiron 14 5000 Series, Inspiron 15 Series, Inspiron 15 3000 Series, Inspiron 5555, Inspiron 5558. Inspiron 3458, Inspiron 3558, Vostro 3558, Vostro 3458. Latitude 14- 3460. Latitude 14-3470, Latitude 15-3570, Inspiron 15U-1528, Inspiron 15U-1748S Series
(PN) M5Y1K, GXVJ3, HD4J0, K185W, WKRJ2
14.8V, 2200mAh/33Wh
Батерија NRG+ за Dell Inspiron 14-3421 15-3521 MR90Y
1.999,00 ден 1.999,00 ден
NRG+ Батерија за лаптоп Dell Inspiron 14-3421, Inspiron 14-5421, Inspiron 15-3521, Inspiron 15-5537, Inspiron 15-3537, Dell 17R Series, Dell 3421 Series, Dell N5537 series, Dell Latitude 14 3000 Series, Dell Latitude 15 3000 Series, Dell Latitude 3540 Series, Dell Vostro 2421 Series, Dell Vostro 2521 Series
(PN) 0MF69 MR90Y
11.1V 4400mAh/49Wh
Батерија NRG+ за Dell Inspiron 14-3421 15-3521 XCMRD 14.8V
1.999,00 ден 1.999,00 ден
NRG+ Батерија за лаптоп Dell Inspiron 14-3421, Inspiron 14-5421, Inspiron 15-3521, Inspiron 15-5537, Inspiron 15-3537, Dell 17R Series, Dell 3421 Series, Dell N5537 series, Dell Latitude 14 3000 Series, Dell Latitude 15 3000 Series, Dell Latitude 3540 Series, Dell Vostro 2421 Series, Dell Vostro 2521 Series
(PN) XCMRD
14.8V 2200mAh/33Wh
Батерија NRG+ за DELL Inspiron R15 N4010 N5010 N7010 J1KND
1.799,00 ден 1.799,00 ден
NRG+ Батерија за лаптоп DELL Inspiron 13R 3010, DELL Inspiron 13R N3010, DELL Inspiron 14R 4010, DELL Inspiron 14R N4010, DELL Inspiron 14R N4110, DELL Inspiron 15R 5010, DELL Inspiron 15R N5010, DELL Inspiron 17R N7110, DELL Inspiron N5050, DELL Inspiron N5040, Vostro 1440, 1450, 3450
(PN) J1KND
11.1V 4400mAh / 49Wh
Батерија Green Cell за Dell Latitude E7440
2.999,01 ден 2.999,01 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Latitude E7440, E7450, 34GKR,451-BBFS, 909H5, F38HT, 0909H5, 0WVG8T, OWVG8T, WVG8T,3RNFD,PFXCR
Батерија Green Cell за Dell Latitude D500 D505 D510 D520 D530 D600 D610 / 11,1V 4400mAh
1.899,00 ден 1.899,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Dell Precision M20, Dell Inspiron 500m, Dell Inspiron 510m, Dell Inspiron 600m, Dell Latitude D500, Dell Latitude D505, Dell Latitude D600
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6
Батерија NRG+ WDX0R WDXOR за Dell Inspiron 13 5368 5378 5379 14 5482 15 5565 5567 5568 5570 5578 5579 7560 7570 17 5770
3.099,00 ден 3.099,00 ден
Опис: Моќност: 42 Wh;Напон: 11.4 V;
NRG + батерија за Dell Latitude 5280 5290 5480 5490 5491 5495 93FTF GJKNX 7.6V 68Wh
3.499,00 ден 3.499,00 ден
NRG+ baterija Dell Latitude 5290, Dell Latitude 5280, Dell Latitude 5480, Dell Latitude 5490, Dell Latitude 5491, Dell Latitude 5495, Dell Latitude 5580, Dell Latitude 5590
Батерија NRG+ за Dell Inspiron 15 5576 5577 7557 7559 7566 7567 11.1V 74Wh
4.399,00 ден 4.399,00 ден
Капацитет: 4200 mAh; Напон: 11,1 V; Број на ќелии: 4; Технологија на клетки: Ли-полимер; Компатибилни со следниве модели на батерии: 00GFJ6,071JF4,0GFJ6,357F9, 71JF4; Компатибилни модели: Dell Inspiron 15
Батерија за DELL Latitude E5400 E5410 E5500 E5510 WU843
1.400,00 ден 1.400,00 ден
Батерија за DELL Latitude E5400 E5410 E5500 E5510,4400mAh
Батерија NRG+ за Dell Latitude E6420 E6430 Inspiron 15R-5520 T54FJ
2.199,00 ден 2.199,00 ден
NRG+ Батерија за лаптоп Dell Latitude E6420 Series, Latitude E6520, Latitude E6430, Inspiron 14R-5420, Inspiron 15R-5520, Inspiron 7720 Series, Inspiron 17R Series, Vostro 3460 Series, Vostro 3560 Series, Audi A4 series, Audi A5 Series
(PN) T54FJ
11.1V 4400mAh/49Wh

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.