True
Филтри (Избриши)
Брз филтер
Филтри
x
Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да ја пронајдете вистинската батерија?

Секоја батерија има своја ознака. За да го најдете, погледнете ја старата етикета на батериите, а потоа внесете ја во полето за пребарување за да добиете листа на соодветни модели на батерии.

Код на батерија за Samsung

За батеријата Samsung, лаптопот започнува со буквите AA, потоа цртичка и буквите PB. Овој код е проследен со комбинација од 5 букви и бројки. На пример: AA-PB9NC68. 90% од кодот се состои од AA-PB9 со уште 4 букви и бројки.


Clarico-Text-Image
Батерија Green Cell AA-PB9NC6B за Samsung R519 R522 R530 R540 R580 R620 R719 R780 (црна) / 11,1V 4400mAh
1.900,00 ден 1.900,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Samsung R730,Samsung RF712,Samsung NP550P7C,Samsung NP3530EC,Samsung NP-P580,Samsung NP-R525,Samsung NP-R528,Samsung NP-R530
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 11.1V (10.8V); Број на ќелии: 6

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.