True
Филтри (Избриши)
Брз филтер
Филтри
x
Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да ја пронајдете вистинската батерија?

Секоја батерија има своја ознака. За да го најдете, погледнете ја старата етикета на батериите, а потоа внесете ја во полето за пребарување за да добиете листа на соодветни модели на батерии.

Код за батерија за Sony

Кодот за батериите за лаптоп Sony започнува со буквите BPS, проследени со комбинација од 2 броја, на пример BPS 13, BPS 22.

Clarico-Text-Image

Нема дефинирани производи.

Продолжи со купување

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.