True
Филтри (Избриши)
Брз филтер
Филтри
x
Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да ја пронајдете вистинската батерија?

Секоја батерија има своја ознака. За да го најдете, погледнете ја етикетата на старата батерија, па напишете во полето „Пребарај“ и ќе добиете список на модели кои одговараат.

Шифра на батеријата за TOSHIBA

Батеријата на Toshiba се состои од два дела, првиот почнува со буквите PA, потоа 4 бројки и завршува со IBRS или IBAS, на пример PA 3178U-IBAS. Вториот дел започнува со буквите ПАБАС, а потоа следуваат 3 броја.

Дознај повеќе
Батерија Green Cell за Toshiba Satellite C850 C855 C870 L850 L855 PA5024U-1BRS / 11,1V 4400mAh
2.000,01 ден 2.000,01 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Toshiba Satellite C845D, Toshiba Satellite L845D, Toshiba Satellite P845T, Toshiba Satellite C855D, Toshiba Satellite L85, 55 Toshiba Satellite L850
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6
Батерија Green Cell за Toshiba Satellite L40 L45 L401 L402 PA3591U-1BRS / 14,4V 2200mAh
1.899,00 ден 1.899,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Toshiba Satellite L45, Toshiba Satellite Pro, Toshiba Satellite L40, Toshiba Satellite L40-A, Toshiba Satellite L401
Капацитет: 2200 mAh; Напон: 14,4V (14,8V); Број на ќелии: 4
Батерија NRG+ за Toshiba C40 C45 C50 C55 C75 PA5109U
1.899,00 ден 1.899,00 ден
NRG+ Батерија за лаптоп Toshiba Satellite C40, Satellite C50, Satellite C55, Satellite C70, Satellite Pro C70, Satellite C75
(PN) PA5109U-1BRS
10 8V 4400mAh/48Wh
Батерија NRG+ за Toshiba Satellite C850 C870 L830 L850 L870 P870 PA5024U
1.999,00 ден 1.999,00 ден
NRG+ Батерија за лаптоп TOSHIBA Satellite C800, Satellite C850, Satellite C855, Satellite C870, Satellite C875, Satellite M800, Satellite P800, Satellite P850, Satellite P870, Satellite S855, Satellite L805, Satellite L830, Satellite L840, Satellite L850, Satellite L855, Satellite L870, Satellite Pro C850, Satellite Pro C870, Satellite Pro L830, Satellite Pro L850, Satellite Pro L870, Dynabook Qosmio T752, Dynabook Satellite B352
(PN) PA5024U-1BRS
10.8V 4400mAh/48Wh
Батерија NRG+ за Toshiba Satellite L55 C55 C50 L55T C70 PA5185U
1.899,00 ден 1.899,00 ден
NRG+ Батерија за лаптоп Toshiba Satellite C55 Series, Satellite C50 Series, Satellite C55d Series, Satellite L50, Satellite L55 Series, Satellite S55 Series, Satellite C70
(PN) PA5184U-1BRS, PA5185U-1BRS, PA5186U-1BRS PA5195U-1BRS
14.8V 2200mAh/33Wh
Батерија NRG+ за Toshiba Satellite L300 L305D L350 PA3534U
1.499,00 ден 1.499,00 ден
NRG+ Батерија за лаптоп TOSHIBA Satellite L200, Satellite L201, Satellite L202, Satellite L203, Satellite L300, Satellite L300D, Satellite L305, Satellite L350, Satellite L450, Satellite L450D, Satellite L455, Satellite L455D,
Satellite L500, Satellite L500D, Satellite L505, Satellite L550, Satellite L555, Satellite L555D, Satellite M200, Satellite M205, Satellite M207, Satellite Pro A200, Satellite Pro A300, Satellite Pro L500, Dynabook AX/53G
(PN) PA3534U-1BRS, PA3534U-1BAS
10.8V 4400mAh/48Wh
Батерија NRG+ за TOSHIBA Satellite C660 L750 L775 A660 PA3817U
1.799,00 ден 1.799,00 ден
NRG+ Батерија за лаптоп TOSHIBA Satellite C600, Satellite C660, Satellite Pro C660, Satellite A600, Satellite C675, Satellite L650, Satellite L670, Satellite L700, Satellite L750, Satellite L770, Satellite P775 Series
(PN) PA3817U-1BRS
10.8V 4400mAh/48Wh
Батерија Green Cell за Toshiba Satellite C50 C50D C55 C55D C70 C75 L70 S70 S75 PA5109U-1BRS / 11,1V 4400mAh
1.999,00 ден 1.999,00 ден
Green Cell Батерија за лаптоп Toshiba Satellite S70 -B, Toshiba Satellite Pro C50D-A, Toshiba Satellite C55-A, Toshiba Satellite C55t-A, Toshiba Satellite L70
Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.