True
Филтри (Избриши)
Брз филтер
Филтри
x
Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да го пронајдете вистинскиот полнач?

Прво погледнете го конекторот на стариот полнач, изберете го вистинскиот - ќе ги добиете вистинските модели.

Clarico-3 Columans Style 1

5.5*3.0

Димензиите на конекторот се 5,5 mm надворешни и 3,0 mm внатрешни.

Clarico-3 Columans Style 1

3.0*1.1

Димензиите на конекторот се 3,0 mm надворешни и 1,1 mm внатрешни.

Clarico-3 Columans Style 1

2.5*0.7

Димензиите на конекторот се 2,5 mm надворешни и 0,7 mm внатрешни.

Полнач NRG+ за Asus ZenBook 19V 2.37A, 3.0*1.1mm
649,00 ден 649,00 ден
NRG+ заменски адаптер-полнач за Asus ZenBook 45W, конектор 3.0x1.1mm
Полнач NRG+ за Samsung 19V 3.16A 5.5*3.0
699,00 ден 699,00 ден
NRG+ заменски полнач за лаптоп Samsung, 5.5 x 3.0 mm конектор, 60W

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.