True
Филтри (Избриши)
Брз филтер
Филтри
x
Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да го пронајдете вистинскиот полнач?

Проверете ја потребната моќност на полначот. Погледнете ја етикетата на тетратката како што е прикажано на слика 1 (DC INPUT).

Ако го немате на вашиот лаптоп, видете ја етикетата на полначот како што е прикажано на Слика 2 (DC излез)


                         
Clarico-Text Two images
                                         
                                     
Clarico-Text Two images
                                         
                                     
         
Полнач NRG+ за ACER 19V 4.7A 5.5*1.7mm
849,00 ден 849,00 ден
NRG+ заменски полнач за лаптоп ACER - 90W со 5.5x1.7 mm конектор
Полнач NRG+ за Acer Aspire One A110 A150 D250 D270
749,01 ден 749,01 ден
NRG+ полнач за ACER - 19V 3.42A - 65W со 5.5*1.7mm конектор

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.