True
Филтри (Избриши)
Брз филтер
Филтри
x
Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да го пронајдете вистинскиот полнач?

Прво погледнете го конекторот на стариот полнач, изберете го вистинскиот - ќе ги добиете вистинските модели.

Clarico-3 Columans Style 1

MagSafe 1

Моделите на MacBook направени пред 2012 година користат MagSafe конектор


Погледни 

Clarico-3 Columans Style 1

MagSafe 2

Моделите на MacBook направени од 2012 до 2015 година (MacBook Air до 2017 година) го користат конекторот MagSafe 2

Clarico-3 Columans Style 1

Type C

Најновите модели на MacBook користат USB Type-C

NRG+ полнач 5V 9V 12V 15V 18V 20V Тип C 87–90W
1.600,00 ден 1.600,00 ден
NRG+ полнач за MacBook, HP, DELL, Asus, Lenovo конектор USB Type C напон 5V 9V 12V 15V 18V 20V, моќност 87-90W. Полначот е компатибилен со сите модели кои користат USB конектор Тип C. Полначот се продава без кабел за напојување
Полнач NRG+ за MacBook Type C 87W
2.099,00 ден 2.099,00 ден
NRG+ полнач за MacBook конектор Type C, моќност 87W. Полначот е компатибилен со сите модели MacBook кои користат конектор USB Type C.

Полнач NRG+ за MacBook Type C 61W
1.899,00 ден 1.899,00 ден
NRG+ полнач за лаптоп MacBook конектор Type C, моќност 61W. Полначот е компатибилен со сите MacBook модели кои користат конектор USB Type C.
Полнач NRG+ USB Type C 65W
1.899,00 ден 1.899,00 ден
Стандарден AC адаптер NRG+ за 65W (USB Type-C) - нуди брзо и ефикасно полнење дома, во канцеларија и во движење. Овој полнач од 65 V е компатибилен со лаптопите и таблетите кои поддржуваат ThinkPad USB-C. Има Smart Voltage: технологија која автоматски детектира и испорачува 5V / 2A, 9V / 2A, 15V / 3A или 20V / 2.25A.
Полнач NRG+ за Apple Macbook Pro 85W MagSafe 2 A1424
1.899,00 ден 1.899,00 ден
NRG+ заменски полнач за MacBook Pro Retina Display A1398, MagSafe 2 T конектор 85W
Полнач NRG+ за Apple MacBook Pro 60W MagSafe 2 A1435
1.599,01 ден 1.599,01 ден
NRG+ заменски полнач со MagSafe 2 конектор, за MacBook PRO 13" RETINA display
MagSafe 2 полнач NRG+ за Apple MacBook Air 45W 2012 - 2017 A1436
1.400,00 ден 1.400,00 ден
NRG+ заменски полнач за MacBook Air Mid 2012 и, 45W - MagSafe 2 конектор 
MagSafе полнач NRG+ за Apple Macbook Pro 15 17 85W A1343
1.500,00 ден 1.500,00 ден
NRG+ заменски полнач за MacBook Pro A1286, MagSafe 1 L конектор -  85W 18,5V 4.6A          
Полнач NRG+ за Apple MacBook, MacBook Pro 13" - 60W Magsafe 1 A1344
1.400,00 ден 1.400,00 ден
NRG+ заменски полнач за MacBook A1181 A1278 A1342  и  MacBook Pro A1278 до крај 2011 - MagSafe 1  A1344
MagSafe полнач NRG+ за Apple MacBook Air 45W A1374
1.400,00 ден 1.400,00 ден
NRG+ заменски полнач за MacBook Air do 2012, 14.5V 3.1A , 45W - MagSafe L конектор
Полнач NRG+ за MacBook Type C 30W
1.799,00 ден 1.799,00 ден
NRG+ полнач за лаптоп MacBook конектор Type C, моќност 30W. Полначот е компатибилен со сите MacBook модели кои користат конектор USB Type C.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.