True
Филтри (Избриши)
Брз филтер
Филтри
x
Брз филтер
x
Брз Филтер

Kako Da Pronađete Odgovarajući Punjač?

Проверете ја потребната моќност на полначот. Погледнете ја етикетата на вашиот лаптоп, како што е прикажано на слика 1 (INPUT DC).

Доколку ја нема на лаптопот, погледнете ја ознаката која се наоѓа на полначот као што е прикажано на слика 2 (Output DC)

                         
Clarico-Text Two images
                                         
                                     
Clarico-Text Two images
                                         
                                     
         
Полнач NRG+ за Asus UltraBook UX21 UX31 UX32 19V 3.42A 4.0*1.35mm
849,00 ден 849,00 ден
NRG+ заменски полнач за ASUS Ultra Book - 65W, конектор - 4.0x1.35mm.
Полнач NRG+ за Asus UltraBook UX21 UX31 UX32 19V 2.37A 4.0*1.35mm
649,00 ден 649,00 ден
NRG+ заменски полнач за лаптоп ASUS Ultra Book - 45W, конектор - 4.0x1.35mm
Полнач NRG+ за ASUS 33W 4.0*1.35 конектор
649,00 ден 649,00 ден
NRG+ заменски полнач за лаптоп ASUS Ultrabook VivoBook X201E Q200E X553M EXA1206CH ADP-33AW C AD890026 010-1LF

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.