True
Филтри (Избриши)
Брз филтер
Филтри
x
Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да го пронајдете вистинскиот полнач?

Прво погледнете го конекторот на стариот полнач, изберете го вистинскиот - ќе ги добиете вистинските модели.

Clarico-3 Columans Style 1

7.4*5.0

Димензиите на конекторот се 7,4 mm однадвор и 5,0 mm одвнатре.

Clarico-3 Columans Style 1

4.5*3.0

Димензиите на конекторот се 4,5 mm однадвор и 5,0 mm одвнатре.

 
Полнач NRG+ за DELL 19.5V 4.62A 4.5*3.0mm
749,01 ден 749,01 ден
NRG+ заменски полнач за лаптоп DELL ADP-90LD B, 90W конектор 4.5*3.0mm со иглица
Полнач NRG+ за DELL Inspiron 11 series 3000 XPS18 XPS1810 19.5V 3.33A 4.5*3.0mm
750,00 ден 750,00 ден
NRG+ заменски полнач за лаптоп DELL Inspiron 11 series 3000 XPS18 XPS1810 - 65W, 4.5x3.0mm конектор со иглица во средина
Полнач NRG+ за Dell 19.5V 4.62A 90W конектор 7.4*5.0mm
849,00 ден 849,00 ден
NRG+ заменски полнач 90W, конектор 7.4x5.0 mm
Полнач NRG+ за Dell 19.5V 3.34A 7.4*5.0
750,00 ден 750,00 ден
NRG+ заменски 65W адаптер за лаптоп DELL, 7.4x5.0mm конектор

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.