True
Филтри (Избриши)
Брз филтер
Филтри
x
Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да го пронајдете вистинскиот полнач?

Проверете ја потребната моќност на полначот. Погледнете ја етикетата на тетратката како што е прикажано на слика 1 (DC INPUT).

Ако го немате на вашиот лаптоп, видете ја етикетата на полначот како што е прикажано на Слика 2 (DC излез)


Полнач NRG+ за Dell 19.5V 4.62A 90W конектор 7.4*5.0mm
849,00 ден 849,00 ден
NRG+ заменски полнач 90W, конектор 7.4x5.0 mm
Полнач NRG+ за Dell 19.5V 3.34A 7.4*5.0
750,00 ден 750,00 ден
NRG+ заменски 65W адаптер за лаптоп DELL, 7.4x5.0mm конектор

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.