True
Филтри (Избриши)
Брз филтер
Филтри
x
Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да го пронајдете вистинскиот полнач?

Проверете ја потребната моќност на полначот. Погледнете ја етикетата на тетратката како што е прикажано на слика 1 (DC INPUT).

Ако го немате на вашиот лаптоп, видете ја етикетата на полначот како што е прикажано на Слика 2 (DC излез)


  3.3A
  4.7A
Полнач NRG+ за HP Pavilion SleekBook 19.5V 3.33A 4.8*1.7
750,00 ден 750,00 ден
NRG+ заменски полнач за лаптоп HP Pavilion SleekBook 15 - 65W, 4.8x1.7mm конектор

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.