True
Филтри (Избриши)
Брз филтер
Филтри
x
Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да го пронајдете вистинскиот полнач?

Прво погледнете го конекторот на стариот полнач, изберете го вистинскиот - ќе ги добиете вистинските модели.

Clarico-3 Columans Style 1

7.4*5.0

Димензии на конекторот надворешни 7,4mm и внатрешни 5,0mm, со игла во средината.

Clarico-3 Columans Style 1

4.5*3.0

Димензии на конекторот надворешни 4,5 mm и внатрешни 3,0 mm, со игла во средината.

Clarico-3 Columans Style 1

4.8*1.7

Димензии на конекторот надворешни 4,8mm и внатрешни 1,7mm, без игла во средината.

NRG+ полнач за HP Compaq 7.4 * 5.0 mm 150W
1.499,00 ден 1.499,00 ден
NRG+ HP полнач за лаптоп, конектор 7,4 * 5,0 mm напон 19V 7,9A, моќност 150W. Полначот е компатибилен со сите модели на HP кои користат конектор 7,4 * 5-0 mm каде што е потребна декларирана моќност од 7,9AA или помалку. Полначот се продава без кабел за напојување
NRG+ полнач за HP 18.5V 6.5A 7.4 * 5.0
1.299,00 ден 1.299,00 ден
NRG+ полнач за лаптоп HP, конектор 7.4*5.0mm напон 18.5V 6.5A, моќност 120W. Полначот е компатибилен со сите HP модели кои користат конектор7.4*5.0mm каде е потребан моќност 6.5A или помала. Полначот се продава без напонски кабел.
Полнач NRG+ за HP Pavilion 15 Series 19.5V 4.62A 4.5*3.0mm
849,00 ден 849,00 ден
NRG+ заменски полнач за лаптоп HP Pavilion 14 i 15 Serija, ENVY 14, 15 i 17 Серија - 90W, 4.5x3.0mm со иглица во средина
Полнач NRG+ за HP Pavilion SleekBook 19.5V 3.33A 4.8*1.7
750,00 ден 750,00 ден
NRG+ заменски полнач за лаптоп HP Pavilion SleekBook 15 - 65W, 4.8x1.7mm конектор
Полнач NRG+ за HP 19V 4.7A 7.4*5.0 mm
849,00 ден 849,00 ден
NRG+ заменски полнач NRG+ за лаптоп HP Compaq - 90W, конектор 7.4x5.0mm (надворешен x внатрешен дијаметар)
Полнач NRG+ за HP Compaq 7.4*5.0 18.5V 3.5A
750,00 ден 750,00 ден
NRG+ заменски адаптер за HP Compaq 65W со 7.4x5.0mm конектор
Полнач NRG+ за HP Pavilion Envy 14 15 HP 250 G2, 250 G3
750,00 ден 750,00 ден
NRG+ заменски полнач за лаптоп HP Pavilion 14 i 15 Серија, ENVY 14, 15 i 17 Серија - HP 250 G2 i G3 - 65W, 19.5V 3.33A 4.5x3.0mm со иглица во средина
NRG+полнач за HP 19V 4.74A (4.8*1.7)
849,99 ден 849,99 ден
NRG+ полнач за лаптоп HP Compaq 19V 4.7A, 90W sa 4.8*1.7mm конектор
Полнач NRG+ за HP Stream 11 13 14 EliteBook Folio 1040 G1 Spectre Ultrabook 2.31A
649,00 ден 649,00 ден
NRG+ nadomestni polnilnik za prenosnik HP, konektor 4,5 * 3,0 mm napetost 19,5V 2,31A, moč 45W. Polnilnik je združljiv z vsemi HP-jevimi modeli, ki uporabljajo 4,5 * 3,0 mm konektor, kjer je potrebna deklarirana moč 2,31A ali manj. Polnilnik se prodaja brez napajalnega kabla
NRG+ полнач за HP 19V 9.5A 7,4 * 5,0 180W
1.799,00 ден 1.799,00 ден
NRG+ HP полнач за лаптоп, конектор 7,4 * 5,0 mm напон 19V 9.5A, моќност 180W. Полначот е компатибилен со сите модели на HP кои користат конектор 7,4 * 5-0 mm каде што е потребна декларирана моќност од 9.5A или помалку. Полначот се продава без кабел за напојување

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.