True
Филтри (Избриши)
Брз филтер
Филтри
x
Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да го пронајдете вистинскиот полнач?

Проверете ја потребната моќност на полначот. Погледнете ја етикетата на тетратката како што е прикажано на слика 1 (DC INPUT).

Ако го немате на вашиот лаптоп, видете ја етикетата на полначот како што е прикажано на Слика 2 (DC излез)                         
Clarico-Text Two images
                                         
                                     
Clarico-Text Two images
                                         
                                     
         
Полнач NRG+ за LENOVO IdeaPad 100-14IBY 100-15IBD 100-15IBY
649,00 ден 649,00 ден
NRG+ заменски полнач за лаптоп LENOVO IdeaPad 100-14IBY 100-15IBD 100-15IBY 
45W - 20V 2.25A 4.0*1.7mm konektor,

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.