True
Филтри (Избриши)
Брз филтер
Филтри
x
Брз филтер
x
Брз Филтер

Како да го пронајдете вистинскиот полнач?

Проверете ја потребната моќност на полначот. Погледнете ја етикетата на вашиот лаптоп, како што е прикажано на слика 1 (INPUT DC).

Ако го немате на вашиот лаптоп, погледнете ја етикетата на полначот, како што е прикажано на слика 2 (Излезен DC)

                         
Clarico-Text Two images
                                         
                                     
Clarico-Text Two images
                                         
                                     
         
Полнач за Toshiba UltraBook Z10t Portege U920T PA5072U-1ACA
750,00 ден 750,00 ден
Полнач за лаптоп Toshiba 19V 2.37A (4.0*1.7) - PA5072A-1AC3,PA5072E-1AC3,PA5072U-1ACA

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.