True
Филтри (Избриши)
Брз филтер
Филтри
x
Брз филтер
x
Брз Филтер

како да го пронајдете бараниот полнач?

Проверете која е потребната декларирана моќност на полначот. Погледнете ја ознаката која се наоѓа на вашиот лаптоп, како што е покажано на слика 1 (INPUT DC).

Доколку немате налепница на лаптопот, погледнете ја ознаката на полначот, како што е прикажано на сл.2 (Output DC)

                         
Clarico-Text Two images
                                         
                                     
Clarico-Text Two images
                                         
                                     
         

Нема дефинирани производи.

Продолжи со купување

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.