True
Филтри (Избриши)
Брз филтер
Филтри
x
Брз филтер
x
Брз Филтер
Baseus Zinc Type C > Type C дата кабел магнетен кабел PD 100W 1.5 m
0,00 ден
Брзо полнење на батеријата со моќност од 100 W
Голема струја на полнење до 5A
Наполнете ја батеријата по долгата игра.
Вграден микрочип, стабилно полнење. Искористете максимум од 100W
Дебелото јадро значи поефикасно полнење.
Појачан со најлонска плетенка
Вградена диода
Брз пренос на податоци

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.