True

Како Да Нарачате?

Ве молиме погледнете го деталното објаснување како да го нарачате бараниот производ, како и краткото видео.

Како да нарачате?

Видео објаснување - како да нарачате преку нашиот сајт како физичко или правно лице.

Исто така може да го  погледнете и деталното упатство.

 
 
Add a caption to enhance the meaning of this image.

Прв чекор


Изберете го производот кој  сакате да го купите.

Изберете боја.

Продолжете со купувањето со кликнување на копчето Додади во корпа.

Clarico-Text-Image
Clarico-Image-Text

Втор чекор


Доколку имате промотивен код, внесете го со кликнување на копчето Имам промотивен код.

Продолжете со нарачка со кликнување на копчето Нарачај.

Трет чекор


Внесете го вашето име и презиме во полето Име и Презиме.

Внесете ја вашата email адреса и телефонскиот број.

Доколку сте правно лице, изберете ја опцијата Нарачка за правни лице  ќе се отворат нови полиња за внесување, внесете го името на правното лице, ЕДБ и ЕМБС во овие полиња.

ПИБ се проверува, доколку има, корисникот мора да се најави itrade.rs/web/login

Ако немате сметка, контактирајте не наprodaja@itrade.rs .


Clarico-Text-Image
Clarico-Image-Text

 

Продолжете со внесување на податоци.

Внесете ја улицата и бројот

Внесете го градот и поштенски код.

Изберете земја од менито надоле.

Продолжете ја нарачката со кликнување на копчето Следна.

Четврти чекор


Изберете начин за испорака. 

Изберете како сакате да платите, со готовина при испорака или со плаќање на сметка.

Продолжете ја нарачката со кликнување на копчето Следна.

Clarico-Text-Image
Clarico-Image-Text

Петти чекор 


Почекајте системот да ги обработи податоците.

Вашата нарачка е упешна, благодариме!

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.