True

Начини на плаќање


1. Плаќање при испорака                 

Оваа опција за плаќање подразбира плаќање на курирот при превземање на пратката. 

 

2. Плаќање на сметка (пред испорака на пратката)

Доколку ја изберете опцијата “Плаќање на сметка”, ве молиме да го уплатите износот наведен во вашата нарачка. По извршената уплата, пратката ќе биде испорачана на наведената адреса на испорака.

Доколку сте го одбрале овој начин на плаќање, информациите за плаќање може да ги најдете во PDF фајлот што ви го испраќаме по емаил или со кликнување на копчето „Преглед на нарачка“ како што е прикажано на сликата.

 

Ве молиме уплатете го целосниот износ заедно со трошоците за испорака (трошоците за платниот налог не се вклучени во целиот износ и зависат од банката преку која ја извршувате уплатата).

*Опцијата “Плаќање на сметка подразбира и онлајн плаќање преку платежна картица. Оваа опција е во фаза на припрема.

 


To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.