True

   Правни лица

   Доколку нарачувате како правно лице, изберете ја опцијата “ Нарачка за правни лица“ и пополнете ги потребните полињата: Назив на правното лице, ЕДБ и ЕМБС.


   Правните лица не може да ја користат опцијата - Плаќање при испорака. Ве молиме изберете - Плаќање преку сметка.


   По извршената нарачка, на наведената емаил адреса, ќе ви биде испратена профактура во PDF формат.
                    

   По извршената уплата, пратката ќе биде испорачана заедно со оригиналната фактура. 
                    


     

   Доколку оригиналната фактурата не е во пратката, Ве молиме веднаш да нѐ контактирате .

   To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.