True

Детски паметен часовник Q19W GPS + WiFi Power Save Remote Monitor

Часовникот има GPS + Wifi позиционирање и многу прецизно ја одредува локацијата до 10m (GPS).
Возможено е вклучување на функцијата Power Save кога батеријата е при крај. Батеријата може да трае седум дена.
Овозможено е гласовно испраќање на пораки.
Кога родителите не се со детето, а сакаат да знаат каде е, може да ја вклучат функцијата remote monitoring
Јасна и стабилна комуникација, без пречки.
Копчето СОС од левата страна на часовникот се користи за итен повик, доколку вашето дете е во неприлика.

1.499,00 ден 1.499,00 ден 1499.0 MKD

2.118,64 ден

 • Големина на екран
 • Облик
 • Позиционирање
 • Мрежа
 • Боја

Комбинацијата не постои.

Додади во корпа

smart+ WK4.Q19W-Gn WK4.Q19W-Gn
smart+

Гаранција 6 месеци
Бесплатна испорака за износ над 2.500ден
Испорака за еден ден!

Една од големите погодности на Q19W етоа што овој смарт часовник има функција на лоцирање преку GPS + Wifi Можно е прецизно и точно да го лоцирате местото каде што се наоѓа вашето дете до 10m, во било кој момент. Не мора да се грижте каде се наоѓа вашето дете ако го имате Q19W Смарт Часовникот. И кога не е до Вас, само треба да ја погледнете неговата локација.

Карактеристики:

 • Смарт Часовникот Q19W има Power Save функција - која се вклучува кога батеријата е при крај и може брзо да се испразни. Дисплејот се гаси во темнина и ја чува енергијата на батеријата

 • Батеријата може да трае и до 7 дена точно поради оваа функција. Капацитетот на батеријата е 400mAh.

 • Со помош на Смарт Часовникот Q19W ќе може да испраќате гласовни пораки и да комуницирате со вашето дете. Кога ќе сакате да дознаете каде се наоѓа и сакате да го слушнете, може да бидете на чет заедно.

 • Кога родителите не се покрај детето, а сакаат да знаат што прави детето и каде се наоѓа, може да вклучат remote monitoring и да дознаат со што се занимава детето во дадениот момент. Достапни се и будилник, игри, испраќање на гласовни пораки и друго.

 • Комуникацијата е јасна и стабилна, не мора да се грижите дали точно ќе слушнете ако детето се наоѓа во бучна околина. 

 • Со копчето за итни повици, обезбедувате заштита на Вашето дете. Кога тоа ќе се најде во неприлика, алармот за итни случаи SOS се активира со притисок на SOS копчето за итни повици и часовникот испраќа сигнал до броевите на семејството.

Упатство за смарт часовник

Video


This is a preview of the recently viewed products by the user.
Once the user has seen at least one product this snippet will be visible.

Скоро прегледани производи

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.