True

Батерија NRG+ за Dell Inspiron 14-3421 15-3521 XCMRD 14.8V

NRG+ Батерија за лаптоп Dell Inspiron 14-3421, Inspiron 14-5421, Inspiron 15-3521, Inspiron 15-5537, Inspiron 15-3537, Dell 17R Series, Dell 3421 Series, Dell N5537 series, Dell Latitude 14 3000 Series, Dell Latitude 15 3000 Series, Dell Latitude 3540 Series, Dell Vostro 2421 Series, Dell Vostro 2521 Series
(PN) XCMRD
14.8V 2200mAh/33Wh

1.999,00 ден 1.999,00 ден 1999.0 MKD

1.694,07 ден

 • Капацитет
 • Tip baterije
 • Брендови на лаптопи

Комбинацијата не постои.

Додади во корпа

NRG+ NRG.DXCM NRG.DXCM
NRG+

Гаранција 6 месеци
Бесплатна испорака за износ над 2.500ден
Испорака за еден ден!

Kompatibilne oznake:

 • 0MF69
 • 312-1390
 • 49VTP
 • 68DTP
 • 6KP1N
 • 8TT5W
 • FW1MN
 • MK1R0
 • PVJ7J
 • V8VNT
 • X29KD
 • YGMTN
 • 24DRM
 • 312-1392
 • 4DMNG
 • 6HY59
 • 6XH00
 • 9K1VP
 • G019Y
 • MR90Y
 • T1G4M
 • VR7HM
 • XCMRD
 • 312-1387
 • 312-1433
 • 4WY7C
 • 6K73M
 • 8RT13
 • DJ9W6
 • G35K4
 • N121Y
 • V1YJ7
 • W6XNM
 • XRDW2

Kompatibilni laptop modeli: 

 • Dell Inspiron 14-3421 Series
 • Dell Inspiron 14 Series
 • Dell 14-3421 Series
 • Dell 14-3437 Series
 • Dell 14-5421 Series
 • Dell 14-N3421 Series
 • Dell 14-N5421 Series
 • Dell 14R Series
 • Dell 14R-3421 Series
 • Dell Inspiron 15 Series
 • Dell 15-3521 Series
 • Dell 15-3537 Series
 • Dell 15R-5521 Series
 • Dell 15R-5537 Series
 • Dell 15R-N3521 Series
 • Dell 15R-N5521 Series
 • Dell 15R-N5537 Series
 • Dell Inspiron 17 Series
 • Dell 17-3721 Series
 • Dell 17R Series
 • Dell 17R-5737 Series
 • Dell 17R-N3721 Series
 • Dell 17R-N3737 Series
 • Dell 17R-N5721 Series
 • Dell 17R-N5737 Series
 • Dell 3421 Series
 • Dell 3437 Series
 • Dell N5521 Series
 • Dell N5537 Series
 • Dell N5721 Series
 • Dell N5737 Series
 • Dell Latitude 14 3000 Series
 • Dell Latitude 15 3000 Series
 • Dell Latitude 3440 Series
 • Dell Latitude 3540 Series
 • Dell Latitude E3440 Series
 • Dell Latitude E3540 Series
 • Dell Vostro 2421 Series
 • Dell Vostro 2521 Series

Update на BIOS

Заменските батерии кои се на нашиот сајт не се оригинални батерии. Некои производители на лаптопи прават автоматски update на BIOS, па доаѓа до проблеми со препознавање на батеријата.

Како да проверите во BIOS -дали системот ја препознал батеријата дека не е оригинална :
исклучете го лаптопот - shut down
стартувајте го лаптопот и притиснете го копчето F2

кога ќе се појави менито во BIOS-от, побарајте во првиот дел Battery Info, кликнете и погледајте ја информацијата за батеријата - status -Good Health, или non LENOVO/DELL/HP..., not compatible итн
Ве молиме по купување на батеријата да не правите update на BIOS, за да функционира батеријата. Во случај вашиот лаптоп да направи update, рекламација нема да прифатиме бидејќи батеријата е исправна .


This is a preview of the recently viewed products by the user.
Once the user has seen at least one product this snippet will be visible.

Скоро прегледани производи

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.