True

Батерија NRG+ за Fujitsu Lifebook A532 AH532

Капацитет: 4400 mAh; Напон: 10.8V (11.1V); Број на ќелии: 6; Технологија на клетки: Li-Ion; Компатибилни со следниве модели на батерии: FMVNBP213, FPCBP331; Компатибилни модели: Fujitsu LifeBook AH502, Fujitsu LifeBook A532, Fujitsu LifeBook AH532, Fujitsu LifeBook A512, Fujitsu Lifebook AH512

2.199,00 ден 2.199,00 ден 2199.0 MKD

0,00 ден

 • Напон
 • Капацитет
 • Tip baterije
 • Брендови на лаптопи
 • Akcija

Комбинацијата не постои.

Додади во корпа

NRG+ NRG.F331 NRG.F331
NRG+

Гаранција 6 месеци
Бесплатна испорака за износ над 2.500ден
Испорака за еден ден!

    Комаптибилни модели:
    Fujitsu LifeBook AH502,Fujitsu LifeBook A532,Fujitsu LifeBook AH532,Fujitsu LifeBook A512,Fujitsu Lifebook AH512
    Компатибилни ознаки:
    FMVNBP213,FPCBP331
    Спецификација::
    Капацитет: 4400 mAh;
    Напон: 10,8 V (11,1 V);
    Број на ќелии: 6;
    Технологија на ќелии: Li-Ion;    Update на BIOS

    Заменскиоте батерии на нашиот сајт, не се оригинални. некои производители на лаптопи прават автоматски update на BIOS, по што доаѓа до проблеми со препознавање на батеријата.

    Како да проверите во BIOS - дали системот ја препознава батеријата дека не е оригинална:
    исклучете го лаптопот - shut down
    стратувајте го лаптопот и држете го копчето F2

    кога ќе се појави мени во BIOS-от, побарајте во првиот дел Battery Info, кликните, погледнете ја информацијата за батеријата - status -Good Health, или non LENOVO/DELL/HP..., not compatible итн.
    Ве молиме по купувањето на батеријата, да не правите update на BIOS-от, за да функционира батеријата. Во случај вашиот лаптоп да направи update, рекламацијата за батеријата нема да ја прифатиме, бидејќи таа е исправна.


    This is a preview of the recently viewed products by the user.
    Once the user has seen at least one product this snippet will be visible.

    Скоро прегледани производи

    To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.