True

Батерија NRG+ за LENOVO T430 42T4733

NRG+ Батерија за лаптоп LENOVO T430, T410, T420, ThinkPad E50, ThinkPad L410, ThinkPad L420, ThinkPad L510, ThinkPad L520, ThinkPad SL410 Series, ThinkPad SL510 Series, ThinkPad Edge E420, ThinkPad Edge E520, Thinkpad W520
(PN) 42T4733, 45N1001
10.8V 4400mAh/48Wh

2.299,01 ден 2.299,01 ден 2299.01 MKD

3.089,38 ден

 • Капацитет
 • Tip baterije
 • Брендови на лаптопи
 • Akcija

Комбинацијата не постои.

Додади во корпа

NRG+ NRG.LT530 NRG.LT530
NRG+

Гаранција 6 месеци
Бесплатна испорака за износ над 2.500ден
Испорака за еден ден!

Kompatibilne oznake:

 • 42T4733
 • 42T4235
 • 42T4731
 • 45N1001 70++
 • 42T4757
 • 42T4737
 • 42T4753
 • 51J0499
 • 57Y4185
 • 57Y4186
 • ASM 42T4703
 • ASM 42T4752
 • ASM 42T4756
 • ASM 42T4796
 • ASM 45N1000
 • FRU 42T4702
 • FRU 42T4751
 • FRU 42T4755
 • FRU 42T4791
 • FRU 42T4793
 • FRU 42T4795
 • FRU 42T4797
 • FRU 42T4817
 • FRU 42T4819
 • FRU 45N1001


 

Kompatibilni laptop modeli: 

Lenovo
 • T410/T410i
 • T420/T420i
 • T430/T430i
 • T510/T510i
 • T520/T520i
 • T530/T530i
 • W510
 • W520
 • W530
 • L410
 • L412
 • L420
 • L421
 • L430
 • L510
 • L512
 • L520
 • L530
 • SL530
 • W530I
 • ThinkPad E40
 • ThinkPad E50
 • ThinkPad Edge 0578-47B
 • ThinkPad Edge 14"
 • ThinkPad Edge 14" 05787UJ
 • ThinkPad Edge 14" 05787VJ
 • ThinkPad Edge 14" 05787WJ
 • ThinkPad Edge 14" 05787XJ
 • ThinkPad Edge 14" 05787YJ
 • Thinkpad Edge 14" 0578F7U
 • ThinkPad Edge 15"
 • ThinkPad Edge E420
 • Thinkpad Edge E425
 • ThinkPad Edge E520
 • ThinkPad Edge E525
 • ThinkPad L410
 • ThinkPad L412
 • ThinkPad L420
 • ThinkPad L421
 • ThinkPad L510
 • ThinkPad L512
 • ThinkPad L520
 • ThinkPad SL410 2842
 • ThinkPad SL410 2874
 • ThinkPad SL410 series
 • ThinkPad SL410k 2842
 • ThinkPad SL510 2847
 • ThinkPad SL510 2875
 • ThinkPad SL510 series
 • ThinkPad T410
 • ThinkPad T410i
 • ThinkPad T420
 • ThinkPad T510
 • ThinkPad T510i
 • ThinkPad T520
 • ThinkPad T520i
 • ThinkPad W510
 • ThinkPad W520

 

Update на BIOS

Заменските батерии кои се на нашиот сајт не се оригинални батерии. Некои производители на лаптопи прават автоматски update на BIOS, па доаѓа до проблеми со препознавање на батеријата.

Како да проверите во BIOS -дали системот ја препознал батеријата дека не е оригинална :
исклучете го лаптопот - shut down
стартувајте го лаптопот и притиснете го копчето F2

кога ќе се појави менито во BIOS-от, побарајте во првиот дел Battery Info, кликнете и погледајте ја информацијата за батеријата - status -Good Health, или non LENOVO/DELL/HP..., not compatible итн
Ве молиме по купување на батеријата да не правите update на BIOS, за да функционира батеријата. Во случај вашиот лаптоп да направи update, рекламација нема да прифатиме бидејќи батеријата е исправна .


This is a preview of the recently viewed products by the user.
Once the user has seen at least one product this snippet will be visible.

Скоро прегледани производи

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.