True

Детски смарт часовник G900A GPS

Детскиот смарт часовник G900A со GPS, за лоцирање на Вашето дете.
Следете ја историјата на движење на Вашето дете.
Комуницирајте со детето преку гласовни пораки.
Дава можност за коуникација и следење на локацијата на Вашето дете преку мобилна апликација.
Бидете во конаткт со детето. SOS копче за хитни случаи, доколку Вашето дете се наоѓа во опасност.
Опција за забрана на користењето на часовникот , кога детето е во училиште.

1.598,99 ден 1.598,99 ден 1598.99 MKD

1.355,08 ден

  • Големина на екран
  • Облик
  • Позиционирање
  • Full touch
  • Мрежа
  • Боја

Комбинацијата не постои.

Додади во корпа

smart+ SW.G900A-Pn SW.G900A-Pn
smart+

Гаранција 6 месеци
Бесплатна испорака за износ над 2.500ден
Испорака за еден ден!

GPS За лоцирање на Детето


G900A Смарт часовникот има функции GPS пратење, итни повици со еден клик, двосмерни повици и многу други функции. Карактеристично за овој смарт часовник е тоа што има Професионален GPS. Во било кој момент може да ја видите точната локација на Вашето дете.

Огранчете ја дозволената зона за движење и секој пат кога детето ќе ја напушти таа зона, ќе бидете информирани. Следете ја историјата на движење на Вашето дете и патеката каде се движело.


Clarico-Text-Image
Clarico-Image-Text

Гласовни пораки


Со помош на Смарт Часовникот Q900A ќе може да праќате гласовни пораки и да комуницирате со вашето дете. Кога ќе сакате да знаете во каква околина се наоѓа Вашето дете и да го слушнете, може да четувате со него.

Од сега Вашето дете не мора да биде блиску до Вас, без грижа може да го пуштите да се заигра, саатот Ви дава можност да го слушнете во било кој момент.

Историја на Движење


Намалете ја грижата за детето, користете го овој Смарт Часовник, следете ја историјата на движење на Вашето дете. Може да дознаете каде се наоѓа и каде се движело во било кој момент.

Со овој часовник детето може да движи било каде, а Вие не треба да се грижите дека ќе се изгуби.

Clarico-Text-Image
Clarico-Image-Text

Мултифункционален Часовник


Смарт часовникот G900A не само што може да помогне во чувањето на Вашето дете, туку има и забавни функции за уживање на децата, разни игри, има SOS тастер, временска прогноза.

Покрај тоа, часовникот има и будилник, не мора да се грижите дека Вашето дете нема да се разбуди на време за на училиште. Наместете го времето за аларм. Капацитетот на батерија е 400mAh.


Упататсво За Детски Смарт Саат G900A

Почитувани, доколку имате додатни прашања за користење на детскиот смарт часовник G900A, може да го погледнете нашето упатство на следната страна.

Clarico-3 Columans Style 1


Clarico-3 Columans Style 1


Clarico-3 Columans Style 1


This is a preview of the recently viewed products by the user.
Once the user has seen at least one product this snippet will be visible.

Скоро прегледани производи

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.