True
Не Ја Добив Фактурата

Фактурата се испраќа заедно со пратката. Доколку не сте ја добиле фактурата ве молиме контактирајте нѐ, веднаш ќе ја испратиме.

Како Може Да Ја Платам Нарачката

За потврдената нарачка може да платите на следниов начин:

1. Плаќање на сметка (преку уплатница, е-банкарство)

2. Плаќање во готово (плаќање во готово при прием на пратката)

Повеќе детални информации може да се најдат на следниот линк
Начини на плаќање.

Како Да ја Платите Нарачката Преку Сметка

Ако сте го избрале овој начин на плаќање, информациите за плаќање може да ги најдете во PDF фајлот што ви го испраќаме по емаил или со клик на копчето „Преглед на нарачка“ кој ве води на сајтот каде може да ја превземете нарачката со информациите за плаќање како на сликата.


Целиот износ со трошоците за испорака се плаќа однапред (трошоците за платниот налог не се вклучени во целиот износ и зависат од банката преку која ја извршувате уплатата).


Дали Е Можно Плаќање При Испорака?

Да, при превземање на пратката може да ја платите на курирот, доколку изберете Начин на плаќање: Плаќање при испорака.

Дали е дозволено плаќање со чек?

За жал не, плаќањето со чек не е можно.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.